Internetbureau Subcolors | Internetbureau Den Haag | Werkwijze
Full-service internetbureau Subcolors uit Den Haag. Een goedkope website of webshop? Neem dan snel contact op.
Internetbureau, internetbureau den haag, internetbureau rotterdam, internetbureau amsterdam, wordpress specialist, wordpress, magento specialist, magento, webshop laten maken, website laten maken, goedkoop webshop, goedkoop website
1095
page,page-id-1095,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

process-01

Kennismaken

Wij geloven in de kracht van ‘face-to-face’ communicatie. In een persoonlijk gesprek vernemen wij graag uw wensen. Tijdens dit gesprek bedenken we samen met u hoe we uw doel gaan bereiken. Wij verwelkomen u hiervoor graag in ons kantoorpand op de Hobbemastraat 336 in Den Haag.

Voorbereiden

U hoeft uw tijd niet kwijt te raken met bedenken hoe uw website tot in de details gaat werken. Wij vragen niet meer van u dan het invullen van een eenvoudige vragenlijst. Vanaf daar kunnen wij verder met het vormen van een beeld. Hebben we dit beeld gevormd? Dan bespreken we dit uiteraard weer met u. U weet uiteindelijk het best wat u wil en samenwerking is daarom dus de deur naar ‘the next level’.

process-02

process-03

Ontwerpen

Het juiste gebruik van beeld kan mensen werkelijk aanzetten tot het ondernemen van actie. Dat is een bewezen feit. Met dat feit in ons achterhoofd, gaan wij met alle plezier de uitdaging aan om het beeld in ons hoofd om te zetten naar een beeld op het scherm. Uiteraard gebeurt dit niet zonder mogelijkheid tot inbreng van uw kant, het wordt tenslotte uw website.

Bouwen

Functionaliteit is even belangrijk als schoonheid vinden wij. Het één kan niet zonder het ander. Wanneer we het eens zijn over het beeld, blazen we dit beeld leven in. Het uiterlijk en de functionaliteiten worden samengebracht tot een website die kwaliteit en professionaliteit uitstraalt. We snappen dat u graag aan het roer staat van uw eigen website. Daarom bouwen wij het daarnaast zo, dat u dit snel en gemakkelijk kunt doen.

process-04

process-03

Opleveren

Niemand ziet graag half werk en dus leveren we niets op dat niet uitvoerig getest is. Wanneer we met een gerust hart kunnen zeggen dat alles naar behoren werkt, kan de website live. Samen laten we het nieuwe online gezicht van uw bedrijf zien aan het wereldwijde web. Het is tijd om u en uw klanten een compleet nieuwe online ervaring van uw bedrijf te bezorgen.

Evalueren

Wij beloven niets wat we niet kunnen beloven. Beloofd is beloofd bij Subcolors. Daarom kijken we graag met u nog een keertje terug. Hebben we er samen voor gezorgd dat uw doelen behaald zijn? Kunt u verder met uw website? Kunt u bouwen op uw website? Zo niet, dan staan we ook dan nog voor u klaar om het beeld van uw website alsnog te verwezenlijken.

process-04

process-03

Feestje

Helemaal af! Uiteindelijk hebben we samen het web, uw klanten, en uzelf weer een nieuwe bezienswaardigheid gegeven. En wel in de vorm van een visueel aantrekkelijke en functionele website voor uw bedrijf. Hopelijk kunt u trots zelf aan het stuur staan van uw nieuwe website