Je kan er als ondernemer niet meer omheen. De termen e-commerce, webshop, webwinkel, online handelen,… Het zijn enkele van de vele woorden die je dagelijks tegenkomt op het internet als ondernemer. Wil jij ook producten online verkopen? Of je bent offline reeds actief als ondernemer en je wilt graag de stap zetten om dit online ook te doen? Subcolors is de juiste eerste stap in je keuze om een succesverhaal te schrijven in je online verhaal. Enkele troeven van SUBCOLORS:

ENKELE VAN DE VELE FUNCTIES VAN EEN WEBSHOP


VOORRAADBEHEER

Je kan per product ingeven hoeveel voorraad je in huis hebt. Je kan ervoor kiezen om een product niet meer te tonen in de webshop zodra er geen voorraad is. Laat je verwittigen zodra de voorraad bijna op is.

KLANTENBEHEER

Alle klanten worden mooi bijgehouden in het systeem. Hun facturen, aangekochte producten, verzendgegevens en nog veel meer zijn ten alle tijden beschikbaar voor u. Klantengroepen aanmaken is ook mogelijk!

AUTOMATISCHE FACTURATIE

Nadat een bestelling is geplaatst kan je er voor kiezen om deze automatisch te laten omzetten naar een factuur. Facturen kunnen makkelijk afgeprint worden.

KORTINGSBONNEN

Maak oneindig veel promo codes aan. De mogelijkheden zijn enorm: per categorie, boven een bepaald bedrag, voor een bepaalde klantengroep, tussen een bepaalde datum,… Je kan alles zelf beheren en opvolgen.

MEERDERE AFBEELDINGEN

Het is belangrijk om je product goed te tonen in de webshop. Upload meerdere afbeeldingen per product, de mogelijkheid om elke foto vergroot te tonen, het kan allemaal. Foto’s zijn belangrijk!

PRODUCT REVIEWS

Je kan er voor kiezen om je klanten een beoordeling te laten geven aan het gekochte product. Positieve feedback zal potentiële klanten helpen om sneller de beslissing te nemen om het product in jou webshop te kopen.

MEERDERE WEBSHOPS

Nadat je webshop is geïnstalleerd is er de mogelijkheid om vanuit dezelfde installatie meerdere webshops te creeëren. Zo kan je een uitbreiden naar een andere extensie zoals .nl, .be, .com,… Of op allemaal!

MEERDERE TALEN

Wil je meer bereik dan enkel Nederlands? Terecht, per taal bereik je miljoenen potentiële klanten meer. Per taal kan je elke functie in de webshop apart instellen, want per land kan het klantenprofiel sterk verschillen.

CONFIGUREERBAAR

Het komt vaak voor… 1 product, meerdere maten en/of kleuren. Je kan dit tonen in de webshop als 1 product met de keuzemogelijkheid om voor een kleur of een maat te kiezen.