Internetbureau Subcolors | Internetbureau Den Haag | Online betalingen
Full-service internetbureau Subcolors uit Den Haag. Een goedkope website of webshop? Neem dan snel contact op.
Internetbureau, internetbureau den haag, internetbureau rotterdam, internetbureau amsterdam, wordpress specialist, wordpress, magento specialist, magento, webshop laten maken, website laten maken, goedkoop webshop, goedkoop website
1372
page,page-id-1372,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,

ONLINE BETALINGEN // VEILIGE TRANSACTIES

De juiste betaalmethoden aanbieden en dit op een veilige manier laten behandelen is cruciaal voor het imago van uw onderneming. Subcolors kan u hierin adviseren en begeleiden met de implementatie van de gewenste betaalmethodes. Ook voor de juridische afhandeling en de toelating om deze transacties te kunnen doen op je webshop word je geholpen.

WELKE BETAALMETHODES ZIJN ER BESCHIKBAAR?

qote

iDeal is de betaalmethode die het in Nederland mogelijk maakt om direct online te betalen via de online betaalsystemen van de grootste Nederlandse banken. Er zijn in Nederland in middels meer dan 13.000 webwinkels die betalen met iDEAL als betaalmethode aanbieden.

- iDEAL

qoteMet zo’n 1,7 miljard kaarthouders en een veelvoud hiervan aan transacties is VISA veruit de grootste creditcarduitgever ter wereld. Samen met MasterCard is VISA goed voor het astronomische aantal van 62 miljard transacties per jaar. Oftewel: 1.971 Visa en MasterCard transacties per seconde!

- VISA

qoteZoals je een prepaidkaart hebt voor je telefoon, heb je een paysafecard voor op het internet. De paysafecard wordt verstrekt in de vorm van een kasticket voorzien van een pincode met 16 cijfers. Klik hier voor een voorbeeld van een paysafecard.

- PAYSAFECARD

qote

Betaling met bankoverschrijving (wire transfer) staat voor wereldwijd betaalgemak. Naast de diverse creditcards is de zogenaamde bankoverschrijving hét middel om internationale betalingen te regelen. Ook binnen Nederland is het een belangrijke manier om online bestelde producten te betalen.

- BANKOVERSCHRIJVING

qoteMet wereldwijd maar liefst 959 miljoen kaarthouders is MasterCard Worldwide de op één na grootste creditcardaanbieder ter wereld. Alleen VISA steekt hier nog boven uit. In Nederland is MasterCard met 4,2 miljoen MasterCard-bezitters de grootste cerditcardaanbieder.

- MASTERCARD

qotePayPal is een online betaalservice die in Nederland snel aan populariteit wint en internationaal door miljoenen mensen gebruikt wordt voor online betalingen tussen personen onderling en bedrijven. Sinds kort zijn ook PayPal betalingen via de mobiele telefoon mogelijk.

- PAYPAL